Healing

Bij het geven van een healing, is merkbaar dat mensen vaak een diep verlangen hebben naar contact met de gevoelsstromen in het lichaam; het opnieuw voelen van energie in het lichaam. Het heel bewust ervaren van dat stromen geeft vreugde en een gevoel van verbondenheid met het Zelf; met de liefdevolle kern in ons.
Veel mensen voelen dan op die plekken kou, warmte, prikkelende sensaties, tintelingen en dergelijke, en na enige tijd voelen ze dat “het” gaat stromen. Dat stromen gaat ook vaak gepaard met het loskomen van emoties en gevoelens. Sommige mensen zien beelden, anderen kleuren, flarden herinneringen komen omhoog, en tranen komen los. Soms ontstaat daardoor inzicht, soms voelt het alsof de lading ervan af is.
Daaraan voorbij, voelen veel mensen een weldadige rust en een ontspannen gevoel in lichaam en geest. Alsof lichaam en geest meer bij elkaar horen. Dit gevoel blijft vaak een paar dagen aanhouden.
Maar dat gevoel is niet blijvend. Daar moet je als het ware aan werken.
Je verdedigingen tegen (psychische) pijn in je leven zetten zich vast in je lichaam, maar ze zijn ook om je lichaam heen waar te nemen. Tijdens een healing is de vastzittende energie voelbaar en kan deze in beweging worden gebracht. En zo wordt je conditie om bewust te ervaren beter en voel je je ook beter.

Wanneer een healing?
Parallel aan een (psycho)therapeutisch proces kunnen healings helpend zijn om op een wat zachtere manier in contact te komen met je (diepe) verdriet of boosheid, te voelen waar precies het verdriet of de boosheid in je lichaam schuilt, waar de angst zit en welke onbewuste gevoelens en gedachten daarbij horen. Zodat je ze leert kennen en kunt verwerken.

Ook bij ernstige en levensbedreigende ziektes is een healing een manier om op een andere wijze, dan gericht op het zieke deel, verbonden te zijn met je lichaam en te ervaren dat je meer bent dan een ziek lichaam en juist de kracht te voelen die er schuilt in je lichaam zodat je die kunt aanwenden bij het verwerkings-, aanvaardings- of genezingsproces dat plaatsvindt bij ziekte.

Een healing kan naast dit alles ook gewoon weldadig zijn en je hoeft dan ook niet persé psychische of fysieke problemen te hebben om te kunnen genieten van een healing.

Praktische informatie                                                                                                                            Tijdens de healing lig je aangekleed op een massagetafel en maak ik met mijn handen contact met je lichaamsenergie. Soms op een afstand van ongeveer 20 centimeter, soms direct op het lichaam.

Een healing duurt ongeveer 1 uur.  De kosten voor een healing zijn € 55, -

Wanneer de omstandigheden daarom vragen, en de mogelijkheden daarvoor aanwezig zijn, kan ook op locatie gewerkt worden. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, verzorgingshuis, hospice of thuis.

Opleiding                                                                                                                                                     Naast de driejarige opleiding tot aurareader en aurahealer, volgde ik de opleiding tot beeldend therapeut en daarna de opleiding tot reïncarnatietherapeut. Mijn therapiepraktijk heb ik inmiddels gesloten, maar het geven van healingen gaat onverminderd door.

Voor informatie of het maken van een afspraak: 024 3552785 of mail: yetbosman@coremovement.nl